Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en orantılı hediye politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun kötüın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Özellikle rafine ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 geçim esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla sarhoş olmak; dayanıklı, estetik baplara en şık fiyatlarla ehil edinmek bâtınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak Yangın Kapısı Fiyatları kapanmasını sağlamlar.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem adımları ekseriyetle şunları karınerir:

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı sıra opsiyonel olarak kızılınan hidrolik şube ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek olduğu sinein, mümkün olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem hileınmaktadır.

Report this wiki page